Uw reis begint hier

2 personen
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 of meer
Zoeken
Home
Foto's
Faciliteiten
Voorwaarden
Kamers
Omgeving
Recensies
Arrangementen

B&B Villa Vandra

B&B Villa Vandra is een B&B

Indicatieprijs voor 2 personen
€ 75,00
Incl. ontbijt
Toeristenbelasting € pp

Gastvrij worden ontvangen? Kom bij ons slapen. Overnacht in een ruime (30 m²) comfortabele zit-slaapkamer (1-persoons boxspring bedden) met gratis wifi op de 1e verdieping. Het ontbijt wordt geserveerd op de kamer, desgewenst op het terras. Eigen sanitair op de begane grond. In- en uitchecken in overleg. Prijs per nacht 2 personen € 75, 1 pers. € 60 ( incl. ontbijt en toeristenbelasting) U bent van harte welkom.
In het sfeervolle dorpje Swolgen staat onze zelf opgeknapte Kapelanie. U logeert hier op de 1e verdieping in een mooie zit-slaapkamer, welke van alle gemakken is voorzien. Eigen sanitair op de begane grond. Bij mooi weer ontbijt op het zonnige terras. Er is gratis Wifi. We reserveren graag voor het warme eten bij "Bram, Eten & Drinken" (di. en wo. gesloten). Er is ook een kwaliteits- Cafetaria in het dorp bij het dorpscafé Wilhelmina. De logeerkamer bevindt zich op de 1e verdieping van de nieuwe aanbouw. U vindt hier voldoende privacy en tóch logeer je bij ons in huis! Deze kamer is zeer geschikt voor een verblijf van meerdere dagen. Lees de ervaringen van onze gasten in ons gastenboek op de website van Villa Vandra. U bent van harte welkom, Vriendelijke groet, Marjolijn Jans

Geen recensies gevonden.

Mgr. Aertsstraat 5
5866 BE Swolgen
Swolgen

Bekijk website
Bekijk telefoonnummer
Bekijk e-mailadres
Neem direct contact op

Foto's

Kamers


De gegevens van de kamer(s) van deze B&B zijn nog niet ingevuld. Klik hier om contact op te nemen met deze Bed & Breakfast.

Faciliteiten

Type bed & breakfast
B&B
Ligging
Landelijk gelegen

Voorwaarden

Route en vervoer

Vanaf de A73 neem afrit Horst-Noord, vanuit richting Venlo slaat u rechtsaf richting Tienray. Vanuit richting Nijmegen slaat u linksaf richting Tienray.
Aangekomen in Tienray moet u bij de kerk rechts afslaan richting Swolgen. In Swolgen ziet u een 'hoog' huis tegenover de kerk, dat is Villa Vandra.

Parkeren kan op het kerkplein of in overleg op het eigen terrein.

Recensies

Arrangementen


Reserveringsaanvraag bij B&B Villa Vandra

Datum

Nog geen kamer(s) gekozen

Kies kamer

Kamer(s)

Arrs

  • Deze reserveringsaanvraag is vrijblijvend
  • Je hebt rechtstreeks contact met de B&B-eigenaar

Totaalprijs voor 0 nachten: 0

Reserveringsaanvraag

Ga verder om je gegevens in te vullen

© 2018 Bed-en-breakfast.nl - All rights reserved - Made by hand in Delden