Bed & Breakfast

Overnachten in een Bed & Breakfast is een bijzondere ervaring. Iedere Bed & Breakfast heeft een eigen stijl en sfeer. De eigenaren hebben hun eigen verhaal. Kortom, een unieke ervaring!

Bed & Breakfast biedt u datgene wat de naam zegt: een bed en een ontbijt. Meestal biedt de accommodatie u een slaapkamer met een eigen badkamer, soms zult u de badkamer moeten delen met de eigenaars en/of andere gasten. Aan het ontbijt wordt meestal bijzondere zorg besteed zoals met streekproducten, zelfgemaakte jam of versgebakken brood.

Omdat er weinig wettelijke regels zijn omtrent Bed & Breakfast, zullen de eigenaars op hun eigen wijze invulling geven aan hun Bed & Breakfast. Een Bed & Breakfast is een kleinschalige accommodatie, meestal een gedeelte van het huis of de boerderij van de eigenaar. Dit betekent dat u een persoonlijke en gastvrije benadering kunt verwachten, maar het betekent ook dat u letterlijk “te gast” bent. Soms gelden er regels waar u rekening mee moet houden. Zo mag er in veel gevallen niet worden gerookt op de kamers.

Als u een Bed & Breakfast voor uw verblijf hebt uitgekozen doet u er goed aan met de eigenaar te overleggen wat de specifieke regels zijn en hoe zij omgaan met de aankomst- en vertrektijden.

© 2019 Bed-en-breakfast.nl - All rights reserved - Made by hand in Delden