Uw reis begint hier

2 personen
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 of meer
Zoeken
Home
Foto's
Faciliteiten
Voorwaarden
Kamers
Omgeving
Recensies
Arrangementen

Het Puttertje

Het Puttertje is een B&B met 2 kamers

Indicatieprijs voor 2 personen
€ 60,00
Incl. ontbijt
Incl. toeristenbelasting

Het Puttertje ligt op de Noord Veluwe bij het historisch schilderachtig plaatsje Hattem.
U heeft: eigen sanitair, TV (met heel veel kanalen), Dvd, Radio, Comfortabele stoelen en bedden. Het is een uitstekende locatie voor fiets- en/of wandeltochten over de Noord Veluwe. Dwars door het enorme bosgebied ligt een uitgestrekt netwerk van verharde fietspaden. Ook geschikt voor groepen of kleine gezinnen.

Het Puttertje is een knus en gezellig ingerichte B&B (Vakantie tuinhuis) op de Noord Veluwe.
- Het ligt aan de rand van een prachtig bosgebied met uitzicht over landerijen.
- Het ligt aan de grens met Overijssel. - Het leent zich uitstekend als vertrekpunt voor fiets - of wandeltochten.
- Het ligt in het mooiste fietsgebied van Nederland.
- Er zijn GRATIS 2 damesfietsen beschikbaar.
- Bij mooi weer kunt U heerlijk buiten zitten op een privé gazon.
- Eigen sanitair, TV (heel veel kanalen), DVD, USB, SD-kaart, Radio, Comfortabele stoelen en bedden.
- Alles is bij de prijs inbegrepen zoals koffie en/of thee, bedlinnen en handdoeken en het eventueel gebruik van een koelkastje en magnetron enz. - Door de eigen opgang bent U volledig op uw zelf (volop privacy).
- Het Puttertje is een voordelige B&B nabij de Hanzesteden Zwolle, Hattem, Kampen en Elburg.
- Volop gratis parkeergelegenheid.

Geen recensies gevonden.

Elburgerweg 23
8094 PE
Hattemerbroek

Bekijk website
Bekijk telefoonnummer
Bekijk e-mailadres
Neem direct contact op

Foto's

Kamers


Kamerfaciliteiten

(mogelijkheid tot) separate bedden

Begane grond

Terras / balkon

Badkamerfaciliteiten

Privé badkamer

Douche

Zadelkamer

De Zadelkamer is een functioneel vertrek voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het vloeroppervlak is minder dan bij de Hooi/Stalkamer. Toch is er alles aanwezig. Verder heeft de kamer veel raamoppervlak (alles dubbel glas) en bijna alle ramen kunnen open gezet worden. Sommige ramen hebben ventilatie roostertjes. Het verduisteren gaat met sfeervolle gordijnen.

De doucheruimte is in zijn geheel betegeld. Er is een hangtoilet, douche cabine en een wastafel van hard kunststof met voldoende aflegruimte. Als extra is er ook nog een haarföhn en een los zitbankje. De ruimte is door een apart raampje te ventileren. Tijdens het douchen kan een elektrische ventilator worden ingeschakeld. De ruimte wordt verwarmd met een elektrische paneelverwarmer aan de wand.
De verwarming in het hoofdvertrek wordt geregeld met een elektrisch geregelde infrarood plafond verwarmer. Is het te koud dan kan tevens een nieuwe propaangaskachel als bijverwarming worden gebruikt. De gaskachel is uitgevoerd met een gesloten brandersysteem, dat wil zeggen dat de lucht voor de verbranding van buiten komt en dat de verbrandingsgassen ook weer naar buiten worden afgevoerd (extra veilig). Verder is de totale ruimte maximaal geïsoleerd.

Er staat een (ontbijt)tafeltje met 2 rechte stoelen en 2 relax fauteuils. De fauteuils kunnen indien gewenst worden vervangen door wat meer rechte exemplaren.
Verder is er een TV (kanaal digitaal) die men vanaf alle kanten kan bekijken zelfs vanaf het bed. Door mijn kanaal digitaal abonnement zijn heel veel kanalen te ontvangen.

De 2 losse bedden kunnen tegen elkaar worden gezet. Men heeft dan een 2 persoonsbed van 1.6m. x 2m. De matrassen zijn van het merk Auping en worden als zeer comfortabel ervaren.

Indicatieprijs
€ 60,00

 

2 personen
1
2
Boek kamer
Boek kamer
Beschikbaarheid kamer
Lees meer

Kamerfaciliteiten

Tweepersoons bed

(mogelijkheid tot) separate bedden

Kinderbedje mogelijk

Begane grond

(Gebruik van) keuken

Terras / balkon

Badkamerfaciliteiten

Privé badkamer

Douche

Hooi/Stalkamer

De Hooi/Stalkamer is een bijzonder vertrek. Het bestaat uit 4 aparte ruimtes. De hooikamer, Stalkamer, een aparte douche en een overloop met keuken. Het bijzondere is dat alle 4 vertrekken onder 1 kap zijn gelegen. Door de aparte doucheruimte worden de kamers niet vochtig. De Hooikamer wordt het meest gebruikt. Het zijn meest echtparen die deze kamer reserveren. De Stalkamer blijft in dit geval onbenut. De Stalkamer komt erbij, als men afzonderlijk wil slapen of als er meerdere personen zijn. Bijvoorbeeld 2 echtparen of een gezin met meerdere personen. Met deze Multi functionele ruimte kan men van alles. B&B kort of lang verblijf, met of zonder ontbijt. Alles is mogelijk.

In de hooikamer staat een vast bed voor 2 personen met 2 afzonderlijke matrassen en dekbedden. Ook is hier een TV opstelling met mogelijkheden van USB, DVD, SD-kaart. De ruimte kan men verwarmen met een elektrische geregelde infrarood plafond verwarmer.

In de stalkamer staan 2 losse bedden die tegen elkaar of van elkaar kunnen worden gezet. Er is geen TV opstelling. Deze ruimte is ook te verwarmen met een paneel verwarmer.

In de overloop c.q. keuken staat een magnetron, waterkoker, koelkast. koffiezet apparaat, serviesgoed en bestek. In deze ruimte is een propaan gaskacheltje gemonteerd met een gesloten verbranding systeem (extra veilig). De douche ruimte kan men met een paneelverwarmer aangenaam verwarmen.

De douche ruimte is een verhaal apart. Als gezin hebben we jaren gekampeerd met een vouwwagen van het merk Campavan. Het was een vouwwagen waar veel aan gedaan moest worden. Het vouwsysteem werkte niet perfect. Ook het keukentje was niet degelijk uitgevoerd. De vouwwagen was door de jaren heen een constant klusobject. Tot het moment dat er niet meer gekampeerd werd. Daarna heeft de vouwwagen hier jaren zomaar gestaan zonder enige functie. Totdat ik het idee kreeg er een mobiele sanitaire unit van te maken. En zo is het gekomen. Op het stalen frame heb ik een stalen constructie gelast waar alles aan is bevestigd. Van binnen is een ruime douche gemonteerd, een hangtoilet en een wastafel met voldoende aflegruimte. Er was zelfs nog ruimte voor een zitbankje. De warmwater voorziening wordt geregeld met een butagas/propaan geiser die buiten, in een maximaal geventileerde ruimte is gemonteerd.Totaal heb ik er 2 jaar aan gewerkt.

Deze mobiele douche ruimte staat nu bij de Hooi/Stalkamer. De overkapping van het geheel is aangepast zodat men droog van de ene naar de andere ruimte kan lopen. De doucheruimte kan men bereiken met een klein opstapje net als bij een caravan.

Indicatieprijs
€ 70,00

 

2 personen
2
3
4
Boek kamer
Boek kamer
Beschikbaarheid kamer
Lees meer

Faciliteiten

Type bed & breakfast
B&B
Ligging
Landelijk gelegen

Voorwaarden

Route en vervoer

Recensies

Arrangementen


Reserveringsaanvraag bij Het Puttertje

Datum

Nog geen kamer(s) gekozen

Kies kamer

Kamer(s)

Arrs

  • Deze reserveringsaanvraag is vrijblijvend
  • Je hebt rechtstreeks contact met de B&B-eigenaar

Totaalprijs voor 0 nachten: 0

Reserveringsaanvraag

Ga verder om je gegevens in te vullen

© 2018 Bed-en-breakfast.nl - All rights reserved - Made by hand in Delden