Uw reis begint hier

2 personen
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 of meer
Zoeken
Home
Foto's
Faciliteiten
Voorwaarden
Kamers
Omgeving
Recensies
Arrangementen

Erve Veldink

Erve Veldink is een Appartement met 3 kamers

Indicatieprijs
€ 55,00
Ontbijt € 0.00 pp
Incl. toeristenbelasting

Erve Veldink, een plek buiten de tijd. Centrum voor bezinning en inspiratie in een boerderij onder monumentenzorg met een geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw. Midden in het typische Achterhoekse coulissenlandschap, met haar besloten karakter en schitterende doorkijkjes, waar bos, weiland, akkers en beken elkaar afwisselen. Bewoond door een kleine woongemeenschap. Mogelijkheden voor: biologisch-vegetarische maaltijden, retraite, massage, cranio-sacraal, klankheling, coaching en meer.

Erve Veldink biedt intieme appartementen voor 1-3 personen in een unieke omgeving in de Achterhoek, en een sfeervolle groepsaccommodatie voor 15-25 personen in een verbouwde stal naast de boerderij. De harmonieuze locatie ligt vrij in de natuur. Heel geschikt voor mensen die een plekje zoeken waar ze tot rust kunnen komen. Je kunt er op jezelf zijn met de mogelijkheid gelijkgestemden te ontmoeten, ver van (verkeers)lawaai. Indien gewenst zijn diverse vormen van begeleiding mogelijk, zoals massage- en cranio-sacraal therapie, klankheling en coaching. Verder kun je gebruik maken van biologische/vegetarische maaltijden in onze groepsaccommodatie en boerderij-appartementen. Meerdere malen per jaar organiseren we groepsretraites. Individuele retraites zijn het hele jaar mogelijk. De accommodatie is ook heel geschikt voor mensen die er gewoon even tussenuit willen om enkele van de vele wandel- en fietsroutes in de mooie natuur van de Achterhoek te ontdekken.

let op! U kunt bij ons in principe alleen boeken voor een weekend, langweekend, midweek, week. last-minute (2 dagen van te voren) kan er voor één dag geboekt worden. Vaak hebben wij een tweepersoons B&B beschikbaar. Wij hebben niet standaard een kok in huis voor warme maaltijden, een ontbijt is meestal geen probleem. Vraag naar de mogelijkheden.

Geen recensies gevonden.

Eibergseweg 42
7273 SR Haarlo
Haarlo

Bekijk telefoonnummer
Bekijk e-mailadres
Bekijk website
Neem direct contact op

Foto's

Kamers


Appartement de Duif

Appartement de Duif

De duif: Vanaf de deel van de boerderij gaat een trapje naar een appartement. Het is een intieme leefruimte met houten vloeren, veel licht, ramen op het zuiden en westen en een weids uitzicht over akkers en bos. Heel geschikt voor wie zich echt wil terugtrekken. Het geheel bestaat uit een zitkamer met een tweepersoons bedstee, een tweede vertrek met compleet ingerichte keuken, douche en toilet en extra slaapplaats. De ruimte wordt verwarmd met cv en beschikt over een eigen terras.

Indicatieprijs
€ 55,00

Ontbijt á € 0,00 p.p.p.d. toevoegen

2 personen
1
2
Boek kamer
Boek kamer
Beschikbaarheid kamer
Lees meer
Appartement de Eend

Appartement de Eend

De pauw en de eend: Op de deel in de oorspronkelijke koeienstal liggen twee karakteristieke appartementen met een houten vloer en aangrenzend terras met uitzicht op het weiland en de akker. Vanwege het lagere plafond (2.20, balken op 1.98) zijn ze voor ècht lange mensen minder geschikt. Beide appartementen zijn geschikt voor 2 tot 3 personen en zijn voorzien van keukenhoek, centrale verwarming en sanitair, waarvan app. de Eend met bubbelbad. Boven bevindt zich in beide appartementen een slaapkamer met tweepersoons bedstee en een extra bed. De bank beneden is tevens een slaapbank.

Indicatieprijs
€ 55,00

Ontbijt á € 0,00 p.p.p.d. toevoegen

2 personen
1
2
Boek kamer
Boek kamer
Beschikbaarheid kamer
Lees meer
Appartement de Pauw

Appartement de Pauw

De pauw en de eend: Op de deel in de oorspronkelijke koeienstal liggen twee vernieuwde karakteristieke appartementen met een houten vloer en aangrenzend terras met uitzicht op het weiland en de akker. Vanwege het lagere plafond (2.20, balken op 1.98) zijn ze voor ècht lange mensen minder geschikt. Beide appartementen zijn geschikt voor 2 tot 3 personen en zijn voorzien van keukenhoek, centrale verwarming en sanitair. Boven bevindt zich in beide appartementen een slaapkamer met tweepersoons bedstee en een extra bed. De bank beneden is tevens een slaapbank.

Indicatieprijs
€ 55,00

Ontbijt á € 0,00 p.p.p.d. toevoegen

2 personen
1
2
Boek kamer
Boek kamer
Beschikbaarheid kamer
Lees meer

Faciliteiten

Type bed & breakfast
Appartement
Ligging
Landelijk gelegen

Voorwaarden

Recensies

Arrangementen


Reserveringsaanvraag bij Erve Veldink

Datum

Nog geen kamer(s) gekozen

Kies kamer

Kamer(s)

Arrs

  • Deze reserveringsaanvraag is vrijblijvend
  • Je hebt rechtstreeks contact met de B&B-eigenaar
  • Deze B&B maakt géén gebruik van onze boekingskalender, het is daardoor niet zeker of deze kamer(s) beschikbaar is/zijn.

Totaalprijs voor 0 nachten: 0

Reserveringsaanvraag

Ga verder om je gegevens in te vullen

© 2018 Bed-en-breakfast.nl - All rights reserved - Made by hand in Delden