Deze website gebruikt cookies om u de beste gebruikservaring tijdens uw bezoek te geven.
Klik hier voor meer informatie over cookies.

Akkoord
Home
Login
Zoeken
Aanmelden B&B
Links
Contact


Over Bed & Breakfast

Overnachten in een Bed & Breakfast is een bijzondere ervaring. Iedere Bed & Breakfast heeft een eigen stijl en sfeer. De eigenaren hebben hun eigen verhaal. Over zichzelf, hun huis en de omgeving. Eén ding hebben ze wel met elkaar gemeen; de eigenaren runnen hun Bed & Breakfast met liefde en plezier!

Bed & Breakfast biedt u datgene wat de naam zegt: een bed en een ontbijt. Meestal biedt de accommodatie u een slaapkamer met een eigen badkamer, soms zult u de badkamer moeten delen met de eigenaars en/of andere gasten. Aan het ontbijt wordt meestal bijzondere zorg besteed zoals met streekproducten, zelfgemaakte jam of versgebakken brood.

Omdat er weinig wettelijke regels zijn omtrent Bed & Breakfast, zullen de eigenaars op hun eigen wijze invulling geven aan hun Bed & Breakfast. Een Bed & Breakfast is een kleinschalige accommodatie, meestal een gedeelte van het huis of de boerderij van de eigenaar. Dit betekent dat u een persoonlijke en gastvrije benadering kunt verwachten, maar het betekent ook dat u letterlijk “te gast” bent. Soms gelden er regels waar u rekening mee moet houden. Zo mag er in veel gevallen niet worden gerookt op de kamers. Bed & Breakfast betekent Bed en Ontbijt. Op sommige adressen wordt u geacht overdag activiteiten buiten de Bed & Breakfast te ondernemen. Anderen zullen hier geen regels voor hebben.

Als u een Bed & Breakfast voor uw verblijf hebt uitgekozen doet u er goed aan met de eigenaar te overleggen wat de specifieke regels zijn en hoe zij omgaan met de aankomst- en vertrektijden.

B&B Erve Fakkert

Erve Fakkert gelegen in het prachtige coulissen landschap van Twente, nabij Ootmarsum. Zeven prachtige gastenkamers met badkamer. Zeer geschikt voor wandelaars en fietsers.


€ 78.00

incl. ontbijt
B&B
1 - 14
Landelijk gelegen

De Beijlevelds Hofstede

Gastenverblijf met sauna en jacuzzi, in de prachtige wandel en fietsgebied "De Gelderse Poort", rustig maar centraal gelegen in Nederland.


€ 95.00

incl. ontbijt
B&B
1 - 4
Dorp-centrum

Maff Top apartment

Short Stay Maff Top appartement, ruimtelijk en gelegen midden in het centrum van Den Haag. Gratis parkeren, volledig ingerichte keuken. Voor weekend en short Stay.


€ 95.00


Appartement
2 - 2
Stad-centrum