B&B Hemel aan Zee


Ongeveer 4 km van Enkhuizen wonen wij aan de dijk van het IJsselmeer ( Westfriese Omringdijk) met daarover de Zuiderzee wandel- en fietsroute. Deze prachtige plek willen we graag delen met enthousiaste, actieve gasten of natuurliefhebbers.
De deur van onze B&B Hemel aan Zee staat uiteraard ook wijd open voor gasten, die de omgeving willen verkennen tussen de historische driehoek Hoorn, Enkhuizen en Medemblik.


Onze accommodatie bestaat uit 2 slaapkamers met een eigen ingang en terras, een zit-slaapkamer met een 2- persoonsbed en een zit-slaapkamer met 2 enkele bedden en een grote badkamer.
Een extra wasbakje, een waterkoker en een koffiezetapparaat op de kamer. Eventueel een kinderbedje en kinderstoel beschikbaar.De dag afsluiten op het strandje, aan een vuurkorf in de tuin met een glas wijn, of met een tochtje in onze roeiboot of kano, maakt het vakantiegevoel compleet. ‘s Morgens wordt u natuurlijk verrast met een heerlijk ontbijt, liefst op één van onze mooie terrassen.Prijs voor 2 personen: €65.00 p.n. incl. ontbijt
Fietshuur:    op verzoek mogelijk

Rookvrij, geen huisdieren

300 m noord van knooppunt 47
1 km van een eetcafé en restaurant

Adres:          B&B Hemel aan Zee
                     Kees en Yvonne Knetsch - Graaff
                     Zuiderdijk 2 1606 ME Venhuizen
Tel:              0228-541214
                    06-40505712
Email:         yvonne.knetsch@hetnet.nl

www.bed-en-breakfast.nl/info/yvonnegraaff.html