Uw reis begint hier

2 personen
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 of meer
Zoeken
Home
Foto's
Faciliteiten
Voorwaarden
Kamers
Omgeving
Recensies
Arrangementen

De Koningshoeve

De Koningshoeve is een B&B met 7 kamers

Indicatieprijs voor 2 personen
€ 75,00
Incl. ontbijt
Incl. toeristenbelasting

De Koningshoeve is een Noord-Hollandse stolpboerderij uit 1906 gelegen aan de lintbebouwing van Blokker (Hoorn).
U bent als gast onze "Koning" voor wie wij 4 mooie kamers en Tuinhuis (2 slaapkamers) beschikbaar hebben, allen met een eigen badkamer en keukenhoek.
Daarnaast staat onze gerestaureerde Pipowagen klaar om de (avontuurlijke) gasten te ontvangen, maximaal 2 volwassenen en 1 kind.
U bent als gast onze "Koning" voor wie wij 4 mooie kamers beschikbaar hebben, allen met een eigen badkamer en keukenhoek.
Wij serveren een heerlijk ontbijt in de voormalige koegang.

Onze trots is de mooie Pronkkamer en als u gezamenlijk met de kinderen komt is de authentieke en romantische zolder ruim genoeg voor iedereen.
Ook voor een groep is dit de ideale ruimte, die trouwens ook op appartement basis te huren is.

Nu ook voor onze gasten het nieuwe Tuinhuis met gezellige Tuinkamer te huur. Er zijn 2 slaapkamers, 1 beneden met 2 stevige 1 persoon bedden en 1 op de zolder met een 2 persoon ledikant. De zolder is te bereiken met een vaste trap. Compleet ingericht met keuken (inclusief gasfornuis en grote koelkast).
Minimaal 2 nachten.

Voor onze avontuurlijke gasten is er een gerestaureerde pipowagen. Geschikt voor 2 volwassen gasten met 1 of 2 kleine kinderen.
Minimaal 2 nachten.

Geen recensies gevonden.

Westerblokker 48
1695 AH Blokker
Blokker

Bekijk website
Bekijk telefoonnummer
Bekijk e-mailadres
Neem direct contact op

Foto's

Kamers


Tuinhuis

Tuinhuis

Voor gezinnen met kinderen of voor 2 stel volwassen gasten. Midden in de tuin en toch privé. Lekker ruim en comfortabel. Twee slaapkamers, 1 beneden ( met 2 stevige 1 persoons bedden) en 1 op de 1e verdieping met 2 persoons grenen ledikant (kamer te bereiken met vaste trap).Beide kamers met wastafel (w-k).Gratis wifi. Ruime tuinkamer en complete keuken (inclusief koelkast, magnetron en gasfornuis). Zithoek met KTV. Mooie badkamer op de begane grond, met toilet, douche en wastafel. Met of zonder ontbijt te huren. Winkelcentrum op loopafstand met grote supermarkt, bakker en slager. Minimaal 2 nachten

Indicatieprijs
€ 85,00

 

2 personen
1
2
3
4
Boek kamer
Boek kamer
Beschikbaarheid kamer
Lees meer

Tuinhuis

Indicatieprijs
€ 85,00

 

2 personen
1
2
3
4
Boek kamer
Boek kamer
Beschikbaarheid kamer
Lees meer

Kamer 1

Pronkkamer in de oude stijl op de begane grond. Alles gelijkvloers. Heel geschikt als u wat moeilijker ter been bent. De kamer is ingericht naar Grootmoeders tijd in de wat meer klassieke stijl. Nieuwe badkamer met douche, wastafel en toilet. Keukenhoek met koelkast,magnetron en waterkoker. Een ijzeren ledikant van 210 cm x 160 cm met 2 aparte pocketvering matrassen. Eigen ingang voor de gasten. Prijs: 2 personen: € 75 Toeslag voor 1 nacht € 15 -Televisie en zitje -Begane grond -Eigen entrée -Eigen keuken -Niet-roken

Indicatieprijs
€ 75,00

 

2 personen
1
2
Boek kamer
Boek kamer
Beschikbaarheid kamer
Lees meer

Kamer 2

Deze kamer ligt op de eerste verdieping aan de westelijke kant. Met heel apart stolpdakje als plafond in de kamer. Privé badkamer met aparte douche, wastafel en toilet. Eigen keukenhoek met koelkast, magnetron en waterkoker. Achter de boerderij ligt de mooie tuin met zitjes en zicht op de ponnyweide. Prijs voor 1 persoon:€ 55 (toeslag voor 1 nacht € 10) Prijs voor 2 personen:€ 75 Toeslag voor 1 nacht € 15 2 boxspring bedden met pocketvering matras -Televisie en zitje -Eigen ingang -Eigen keuken -Niet-roken. Ook voor langere tijd te huur.

Indicatieprijs
€ 75,00

 

2 personen
1
2
Boek kamer
Boek kamer
Beschikbaarheid kamer
Lees meer

Kamer 3

Deze kamer ligt aan de oostkant van de boerderij. Koel in de zomer. Genoeg ruimte voor 2 volwassen gasten met de mogelijkheid om een kinderbed bij te zetten. Op de kamer is een privé badkamer met aparte douche, wastafel en toilet. Een keukenhoek met koelkast, magnetron en waterkoker hoort tot de vaste standaard uitrusting. Ook geschikt voor verblijf van langere duur. Ruime garderobekast. LCD TV (32) Eigen ingang voor de gasten. s`Morgens serveren wij een uitgebreid ontbijt in de voormalige koestal van onze Noord-Hollandse stolpboerderij. Prijs 2 gasten € 75 Toeslag voor 1 nacht € 15

Indicatieprijs
€ 75,00

 

2 personen
1
2
Boek kamer
Boek kamer
Beschikbaarheid kamer
Lees meer

Grote Hooizolder

Slapen op de vroegere Hooizolder. Nog grotendeels authentiek. Romantisch en indrukwekkend. Natuurlijk met (verwarmde) badkamer en keuken. Heel geschikt voor gezin met kinderen en groepen. Er is een grote slaapruimte met voldoende privacy. Voor de ouders een dubbel eiken ledikant en stevige 1 persoons bedden voor de anderen. We gebruiken de zolder alleen in de zomer. Eventueel kan de grote ruimte verwarmd worden door 4 Infra Rode lampen (terraslampen). Minimaal 2 nachten. Ook als u zelf het ontbijt wilt klaar maken. Alles bij de hand en het winkelcentrum met grote supermarkt op 250 m afstand. Eigen ingang voor de gasten.

Indicatieprijs
€ 75,00

 

2 personen
1
2
Boek kamer
Boek kamer
Beschikbaarheid kamer
Lees meer

Pipowagen

Een belevenis voor jong en oud. Dat is onze vernieuwde Pipowagen. Midden in de tuin met een groot gazon aan de voorkant en zicht op de ponnieweide.Ideaal voor gezinnen met maximaal 2 (kleine) kinderen, maar ook heel romantisch voor volwassenen. Slapen in de bedstee en je bakje koffie maken in het eigen keukentje. Naast de Pipowagen staat een blokhut met alle sanitaire voorzieningen, zoals een toilet, een douche en een wastafel. Alles bij de hand. Privé terras met tafel direct voor de Pipowagen. Vanaf hier ook zicht op de pony`s. Minimaal 2 nachten. Vanaf 1 mei te huur.

Indicatieprijs
€ 80,00

 

2 personen
1
2
Boek kamer
Boek kamer
Beschikbaarheid kamer
Lees meer

Faciliteiten

Type bed & breakfast
B&B
Ligging
Dorp - buiten centrum

Voorwaarden

Route en vervoer

Voldoende parkeergelegenheid op het eigen erf.
Fietsen kunnen in de grote schuur en de e-bikes kunnen hier opgeladen worden.

Recensies

Arrangementen


Reserveringsaanvraag bij De Koningshoeve

Datum

Nog geen kamer(s) gekozen

Kies kamer

Kamer(s)

Arrs

  • Deze reserveringsaanvraag is vrijblijvend
  • Je hebt rechtstreeks contact met de B&B-eigenaar

Totaalprijs voor 0 nachten: 0

Reserveringsaanvraag

Ga verder om je gegevens in te vullen

© 2018 Bed-en-breakfast.nl - All rights reserved - Made by hand in Delden