Uw reis begint hier

2 personen
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 of meer
Zoeken

Sinneljocht

Sinneljocht is een B&B met 4 kamers

Deze Bed & Breakfast wordt (tijdelijk) niet aangeboden via bed-en-breakfast.nl.

In 2010 verbouwden wij een bijgebouw bij ons huis tot een oergezellige B&B met drie ruimten: slaapkamer, douchetoilet en eetkamerkeukentje. Alles drempelvrij, begane grond. Eigen ingang, heel privé dus, plus achterdeur die uitkomt op onze mooie tuin met diverse zitjes. Eigen parkeerruimte. Voor gasten die geregeld zakelijk in Leeuwarden verblijven bieden wij extra kortingen.De eerste ruimte waar je via de boerendeur binnenkomt is de woonkamer annex

Faciliteiten

Type bed & breakfast
B&B
Ligging
Stad - buiten centrum

Voorwaarden

Route en vervoer

Per auto: Bij Leeuwarden aankomend volgt u alsmaar de borden richting Leeuwarden Oost, waarna na een paar kilometer ook het dorp Lekkum wordt aangegeven. Ongeveer een kilometer vóór Lekkum staat tegenover een boerderij een 'Eftelingachtige' witte handwijzer met daarop Snakkerburen. Volg dit weggetje: bij de T-kruising gaat u vervolgens rechtsaf en dan is het nog maar een klein stukje tot huize 'Sinneljocht', nummer 69. De naam staat op de gevel van ons huis.
U mag parkeren op onze ruime oprit.

Komt u met de trein, meld ons dan de aankomsttijd, dan halen we u op van het station.
Maar daar is ook het busstation. Met de bus kunt u tot plm. 1,5 km van ons B&B komen: bus nemen richting Vrijheidswijk, uitstappen bij eerste halte van de Canadezenlaan. Dan ietsje teruglopen en de Lekkumerweg gaan aflopen naar het Noorden. Rest wijst zichzelf (zie hierboven ha het woord 'Ongeveer').

© 2018 Bed-en-breakfast.nl - All rights reserved - Made by hand in Delden