Uw reis begint hier

2 personen
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 of meer
Zoeken
Home
Foto's
Faciliteiten
Voorwaarden
Kamers
Omgeving
Recensies
Arrangementen

De Salix

De Salix is een B&B met 5 kamers

Indicatieprijs voor 2 personen
€ 70,00
Incl. ontbijt
Incl. toeristenbelasting

Voor een nacht of een paar dagen genieten van de rust en ruimte van het mooie, weidse Friese land nabij het waddengebied. De historische steden Franeker en Harlingen vlakbij. In onze woonboerderij bevinden zich 4 gastenkamers en een 4 persoons appartement deze zijn voorzien van goede bedden, zithoek, luxe badkamer, TV. koffie en thee faciliteiten. 's Morgens een lekker uitgebreid ontbijt met verse producten. Wij verwelkomen u graag.
Onze accommodatie bevindt zich op de grens van Franeker in Hitzum. Heerlijk landelijk rustig gelegen maar toch dicht bij allerlei voorzieningen. U komt binnen en ziet gelijk onze algemene ruimte. Hier wordt u door ons ontvangen, er staat een leestafel met diversen tijdschriften.
Het ontbijt wordt s'morgens geserveerd voor u met diversen en gevarieerde verse producten. Dieet wensen; wij graag melden van te voren. Wij hebben veel leuke en authentieke details gehandhaafd en gebruikt.

Vanuit de Salix kunt u mooie fietstochten maken, door leuke karakteristieke Friese stadjes en dorpen. Een dagtocht over het wad. Boot huren in Hitzum en varen over de vaarten naar Franeker, Harlingen of Bolsward. Wij hebben diversen foldermateriaal van de omgeving en anders kunnen wij u tips geven. Kom het mooie noorden van Friesland eens ervaren, wilt u meerdere dagen verblijven dan geven wij korting. Vraag vrijblijvend een prijsopgaven voor langer verblijf. We zien u graag.

Geen recensies gevonden.

Franekerweg 2
8805 TB Hitzum-Franeker
Hitzum-Franeker

Bekijk website
Bekijk telefoonnummer
Bekijk e-mailadres
Neem direct contact op

Foto's

Kamers


kamer 1

Een royale kamer met laminaat vloer. Twee x eenpersoons boxspring. Badkamer met luxe douchecabine en ligbad. kamer heeft van een zithoek met TV en eethoek. In de kamer is een koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. Gebruik van WIFI is gratis. Deze kamer is p de eerste verdieping. Het is mogelijk om gebruik te maken van de algemene keuken, graag van te voren doorgeven. Het bijplaatsen van een (kinder)bed is mogelijk.

Indicatieprijs
€ 0,00

 

2 personen
1
2
Boek kamer
Boek kamer
Beschikbaarheid kamer
Lees meer

kamer 2

Dit is een hele ruime kamer met laminaatvloer. max 4 personen. Er staan 4 eenpersoons boxspring. opgesteld tweepersoonsbed. Badkamer met luxe douchecabine. De kamer heeft een zithoek met TV en eethoek. Een koffiezetapparaat en waterkoker. Gebruik van WIFI is gratis. Het is mogelijk om gebruik te maken van de algemene keuken(graag van te voren aangeven. Het bij plaatsen van een kinderbedje,voor 2-jarige is gratis.

Indicatieprijs
€ 0,00

 

2 personen
1
2
Boek kamer
Boek kamer
Beschikbaarheid kamer
Lees meer

kamer 3

Ruime kamer op de begane grond met een royale badkamer. Laminaatvloer. 2 x eenpersoons goede boxspring bedden. TV, waterkoker, koffiezetapparaat. Zithoek met 2 comfortabele fauteuils. Gebruik van WIFI is gratis. Het is mogelijk om gebruik te maken van de algemene keuken, dit graag van te voren aangeven.

Indicatieprijs
€ 0,00

 

2 personen
1
2
Boek kamer
Boek kamer
Beschikbaarheid kamer
Lees meer

kamer 4

Ruime kamer op de begane grond met een royale badkamer. Laminaatvloer. 2 x eenpersoons goede boxspring bedden. TV, waterkoker, koffiezetapparaat. Zithoek met 2 comfortabele fauteuils, eet/werktafel. Gebruik van WIFI is gratis. Het is mogelijk om gebruik te maken van de algemene keuken, dit graag van te voren aangeven.

Indicatieprijs
€ 0,00

 

2 personen
1
2
Boek kamer
Boek kamer
Beschikbaarheid kamer
Lees meer

appartement

Binnen de woonboerderij hebben we buiten de B&B kamers een 4 persoonsappartement. Voorzien van compleet ingerichte keuken. badkamer, 2 slaapkamers elk met 2 bedden. Op de grote slaapkamer mogelijkheid om een babybedje bij te plaatsen. De woonkamer heeft een zithoek met TV en eethoek. eigen ingang en terras. WIFI is gratis. Afwijkend is de prijs: 2 pers. € 60.00 p.n 3 pers. € 67.50 p.n 4 pers. € 75.00 p.n. Deze prijzen zijn ecxl ontbijt. ontbijt is mogelijk in onze B&B € 10.00 p.p of afgeleverd ontbijtmand € 5.00 p.p. Bij langer verblijf gelden andere prijzen. Wij geven u graag een prijs op maat.

Indicatieprijs
€ 0,00

 

2 personen
1
2
Boek kamer
Boek kamer
Beschikbaarheid kamer
Lees meer

Faciliteiten

Type bed & breakfast
B&B
Ligging
Landelijk gelegen

Voorwaarden

Route en vervoer

Recensies

Arrangementen


Reserveringsaanvraag bij De Salix

Datum

Nog geen kamer(s) gekozen

Kies kamer

Kamer(s)

Arrs

  • Deze reserveringsaanvraag is vrijblijvend
  • Je hebt rechtstreeks contact met de B&B-eigenaar

Totaalprijs voor 0 nachten: 0

Reserveringsaanvraag

Ga verder om je gegevens in te vullen

© 2018 Bed-en-breakfast.nl - All rights reserved - Made by hand in Delden